De eerste Jobtalks van 2019 zijn een feit! De leden van de Kamer zijn uitgenodigd om een kijkje in de keuken te nemen van twee echte Nijmeegse bedrijven, beide gevestigd op het industrieterrein de Winkelsteeg.

Bouwbedrijf Sannij, gevestigd aan de Roggeweg 1, nam de aftrap. Joep Sanders heeft de Kamer door middel van een korte presentatie het reilen en zeilen van zijn organisatie laten zien. In het bijzonder heeft Joep stilgestaan bij de weg die is afgelegd van het moment van oprichting tot de huidige bedrijfsvorm. Vanzelfsprekend mocht een rondleiding niet ontbreken en hebben alle leden nog eens goed kunnen kijken en voelen aan de verschillende producten, zoals isolatie en andere bouwmaterialen.

Vervolgens was het de beurt aan DressMe Clothing, gevestigd aan de Roggeweg 24. Op deze locatie is de productieafdeling van het inmiddels in vier plaatsen (Groningen, Nijmegen, Utrecht, Wageningen) gevestigde bedrijf van Martijn Dresmé. DressMe Clothing is een bedrijf van naam en faam als het aankomt op het leveren en bedrukken van textiel. Na een voortreffelijk diner was het tijd voor de rondleiding door de kantoren en verschillende productieruimtes. En om de leden de complexiteit van de business te laten ervaren, heeft iedereen zelf een shirt bedrukt! Voor menigeen was dit een eyeopener vanwege de vele facetten voordat een ontwerp daadwerkelijk netjes op een shirt is bedrukt.

Dank Joep en Martijn, voor jullie gastvrijheid en de tijd en moeite die jullie hebben genomen om de Kamer een kijkje in jullie keuken te geven!

De ‘microfoon’ is aan het einde van de avond overgedragen aan Wouter ’t Hooft. De Kamer kijkt met veel enthousiasme uit naar zijn verhaal later dit jaar over het Van der Valk Hotel te Arnhem.

Categories:

Tags:

Comments are closed