40pluskamer2

Op 12 juli 2016 hebben we de aftrap gegeven voor de oprichting van de 40+ Kamer Nijmegen. Een langer gekoesterde wens, geïnitieerd door Ivo Hermsen, naar het voorbeeld van de 40+ Tafels (Round Table) en gesteund door JCI Nijmegen. Samen met Jan-Willem Romijnders, Arno Peters en ondergetekende heeft Ivo vanaf begin 2016 de voorbereidingen getroffen. Met 11 heren (die recent de Kamer hebben verlaten of dat binnenkort doen) hebben we op 11 oktober de vereniging 40+ Kamer Nijmegen officieel opgericht met de hulp van Bas Bookelmann.
Op deze wijze geven we vervolg aan de vele mooie jaren die we samen in de Junior Kamer Nijmegen (JCI Nijmegen) hebben beleefd. 1x per maand op de 2e dinsdag komen we samen. De ene maand is dat op locatie met een jobtalk (meestal bij 1 van de leden) en de andere maand in Nijmegen. Alleen de huidige leden van JCI Nijmegen worden (zodra ze 40 en geknakte haan zijn) uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de 40+ Kamer Nijmegen.

Verbonden blijven met oud-leden is tot op heden best lastig gebleken voor JCI Nijmegen. Binding met een georganiseerde groep oudleden (via de 40+ Kamer Nijmegen) maakt het slagen van activiteiten en projecten naar verwachting makkelijker.

Een sfeer neerzetten die het ook mogelijk maakt om met elkaar te kunnen delen waar het echt om draait is 1 van de belangrijke doelen. Geen soft gelul, maar elkaar verder helpen. We gaan er samen een succes van maken!

Roel van Winssen
voorzitter 40+ Kamer Nijmegen

Categories:

Tags:

Comments are closed