vrijdag 21 oktober 2011

BEGIN het jachtseizoen met schietsimulaties, roofvogels en vliegvissen. ONDERHOUD eigen en nieuwe netwerken onder genot van lekker wild-eten. STEUN de DierenAmbulance Nijmegen.

Voor informatie over programma en aanmelden; jachtevent2011@jcinijmegen.nl

Jacht Event
JCI Nijmegen organiseert voor het eerst in het bestaan een Jacht Event. Het Event is opgezet rondom de opening van het jachtseizoen. Wij maken deze dag kennis met verschillende facetten van de jacht, de dieren en de bossen. Samen met de WildBeheerEenheid is een actief en informatief programma samengesteld.Op het programma staan onder meer vliegvissen, een roofvogelshow, jachthondenshow, een wijnproeverij en schieten in een jachtsimulator. De locatie is het Jachtslot Mookerheide, het programma is van 13:00 tot 22:00u.

Tijdens het Jacht Event zamelen we geld in voor: Stichting Dierenambulance Nijmegen e.o. In 1985 is de DAN opgericht. Ongeveer 60 vrijwilligers zetten zich dag en nacht in om met behulp van 3 ambulances, een rubberboot, een paardentrailer, een basispost en diverse opvangfaciliteiten dieren in nood te helpen. Het werkgebied van de DAN omvat globaal het ‘Land van Maas en Waal’ vanaf Dreumel tot aan de Duitse grens en het ‘Rijk van Nijmegen’ met Gennep als ondergrens. Jaarlijks wordt de DAN 30.000 keer gebeld voor hulp aan dieren. Naast telefonische hulp wordt er ieder jaar ruim 6000 maal uitgerukt voor daadwerkelijke hulp aan dieren. Zowel in het wild levende dieren, zoals egels, konijnen, reeën, eenden, meeuwen, merels en zwanen als allerlei huisdieren worden geholpen.

http://www.dierenambulancenijmegen.nl/

 

Categories:

Tags:

Comments are closed