Familie event 2017, Blije Dries Wijchen

Tijdens de reis naar Wijchen pakte donkere wolken samen en regende het op sommige woonbestemmingen fors. Echter onderweg en aangekomen bij Speelparadijs de Blije Dries stond het zonnetje strak aan de hemel de attracties te verwarmen, en te wachten op de eerste kindjes van de JCI. Simon beet de spits af samen met zijn familie Ester, Piet en Hugo, gevolgd door Bart met zijn harem, Bob strak daarna, en ook afgevaardigden Karlijn en Veerle van Niels Raaphorst waren aangekomen, en druppelsgewijs de rest van de ruim 36 man sterke club.

Volgens Oud leden een van de hoogste opkomsten uit de geschiedenis, iets waar we trots op moeten zijn! De kinderen besprongen de speeltoestellen, en de eerste huilpartijen waren een feit. Ernstigste verwondingen waren een wespensteek en een bloedneus, van de mooie blond gekrulde dochter van Justin.

 

2017-09-18-PHOTO-00000788

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overal was het gezellig, kinderen kwamen uit alle hoeken en gaten van het complex gekropen. Op blote voeten de wc betreden en niets vermoedend in de zeik van een ander staan om zo na gedane behoefte weer vrolijk verder te spelen. Prachtig. Na 3 a 4 uur vertier werd het tijd om op te stappen terwijl de zon nog heerlijk de kinderen in de speelweide verwarmde, moest er toch echt wat fatsoenlijks gegeten worden.

Het leuke idee van Annemarie van Ivo om een pannenkoek te gaan eten in Molenhoek was de kers op de taart voor kinderen en ouders. Ook hier telde de aanhang 22 man! Het gevoel van saamhorigheid was groots en gaf energie om mooie dingen nog een beetje mooier te maken.

2017-09-18-PHOTO-00000793

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al een zeer geslaagde dag, allen bedankt voor de mooie dag en opkomst!

Categories:

Tags:

Comments are closed