Op zaterdag 13 oktober stond onze tweede doe-dag van dit jaar op het programma. Deze dag stond in het teken van de jaarlijkse Special Ride van Stichting CAP. De stichting staat voor ‘Centra voor Aangepast Paardrijden’ en verzorgt aangepaste manege activiteiten voor mensen met een beperking in de regio Nijmegen.

Een keer per jaar verzorgen zij een zogenaamd Special Ride weekend, twee dagen lang wordt er door de stichting gezorgd voor een leuke bosrit voor cliënten van de stichting. Als Junior Kamer hebben wij ons aangemeld te helpen tijdens dit weekend.

Tijdens deze dag was onze inzet meer dan welkom om te helpen met allerlei hand- en span-diensten. Zo waren enkele heren gebombardeerd tot kantine-koningen en pannenkoekenbakkers, sommigen tot groom en anderen tot poepscheppers.

Er waren 4 rondes van ieder ongeveer 10 ruiters welke een prachtige bosrit maakten door het Maldense veld. De rit duurde een klein uurtje en werd afgesloten met ijskoude ranja en verukkulukke pannenkoeken.

 

Niet alleen door het weer was het een mooie dag maar met name dankzij de inzet van Stichting CAP en de vele andere vrijwilligers hebben de cliënten wederom kunnen genieten van hun jaarlijkse Special Ride.

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed