“Zoals de ouden zongen, piepen de jongen.”

In de afgelopen 5 jaar is voor meer dan 100 jaar Junior Kamer ervaring vertrokken. Wat weten wij eigenlijk van onze geschiedenis en wat kunnen wij leren van 50 jaar Junior Kamer?

Het doel van het nieuwe bestuur is om dit jaar de leden dichter bij elkaar te brengen, leren van de geschiedenis en een mooi fundament te leggen voor de volgende 50 jaar.

 

Na zijn rol als coco in 2017 heeft Niels het stokje (en de hamer) overgenomen van Bob. Aan Niels de taak om dit jaar het bestuur en de kamer in de juiste richting te wijzen.

_72

 

 

 

 

 

 

 

 

Niels van den Akker

Voorzitter

 

 

Ook Melle zal zijn bestuursjaar van 2017 vervolg geven, dit jaar in de rol van Penningmeester. Een rol die de franchisenemer van meerdere succesvolle SNS filialen op het lijf geschreven lijkt.

_13

Melle Blekman
Penningmeester

Voor het eerst treedt Dries toe tot het bestuur. Met zijn ervaring als mede-eigenaar van Spete ICT diensten zal dan echt de digitalisering plaatsvinden in de kamer?
16-2
Dries van Aernsbergen
Secretaris

Een tweede nieuweling binnen het bestuur is Bart. Hij zal dit jaar de verschillende commissies in de juiste banen leiden. Tevens zorgt Bart voor de punctualiteit binnen het bestuur en dat alles volgens de regels verloopt.
5-2
Bart Lotgerink
Coco

Categories:

Tags:

Comments are closed