Begin juni hebben wij ons ingezet voor Stichting Siza. Door met elkaar de handen uit de mouwen te steken hebben wij binnen een dag weten te realiseren dat twee woongroepen weer van een mooie tuin met diverse extra’s kunnen genieten. Met het mooie weer van de afgelopen zomer is dit natuurlijk een schot in de roos gebleken.

Traditiegetrouw houdt de kamer in juni een BBQ voor leden en hun partners. Voor het eerst in de geschiedenis heeft de kamer besloten deze mooie activiteit te delen met de 40+ kamer en diens partners. Op een mooie locatie in het hart van Nijmegen, de Waag, werd er geborreld en gegeten door de heren en dames van beide kamers. Uiteraard moesten de heren voorafgaand aan de BBQ nog zwaar vergaderen en was er voor de dames een mooie activiteit georganiseerd onder leiding van Jeroen Schenke.

Het was een bijzonder gezellige avond en het zou zo maar kunnen dat een nieuwe traditie is geboren…

 

 

 

 

Dankzij de Vierdaagse, het tropische weer en diverse vakanties is de maand juli voorbij gevlogen en treffen wij elkaar 21 augustus weer voor onze maandelijkse vergadering. De diverse commissies maken zich op voor de “grande finale” van dit jaar met onder andere op 10 november het Lustrum wat groots gevierd wordt en een tweede doe-dag later dit jaar.

Categories:

Tags:

Comments are closed